Profil

27217773


CityRen.dk profil

Vi er beliggende i København

  • Professionel rengøring
  • Faglig ekspertise
  • Kvalitetsrengøring
  • Kundens behov i højsædet
  • Arbejdet udført til tiden

CityRen er et dansk rengøringsselskab med kontor i Hvidovre og varetager den daglige rengøring for et stort udsnit af Storkøbenhavns kontorer, institutioner og restaurationer. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor rengøringsbranchen, og sikrer vores kunder fleksible og kompetente rengøringsløsninger.

Alle vores rengøringsassistenter er håndplukkede, veluddannede med en ren straffeattest. Rengøringsassistenterne får en god løn og forpligter sig til at yde deres bedste og tage ansvar. På den måde garanterer vi, at der bliver taget ekstra godt hånd om vore kunders lokaler.

Vi er stabile og vores kunder er stabile. Flere kunder har i næsten 2 årtier været serviceret af vores firma grundet ikke bare den gode service, men også den personlige kontakt.

CityRens har siden 1987 taget sig af kunderne i det storkøbenhavnske område.

Kundekredsen omfatter både kendte industrikoncerner, kontorbygninger, restaurationer, kommunale og private institutioner og ejendomskomplekser i Hovedstadsområdet, Hvidovre, Valby, København, Vanløse, Glostrup, Rødovre, Albertslund, Ballerup

Flere kunder kan vi med stolthed sige har været serviceret af os i mere end 15 år og udtrykker stadigvæk stor tilfredshed for vores arbejde og vores personlige kontakt.

Hvorfor ikke lade jeres serviceområde blive varetaget af os?

For yderligere info se serviceydelser, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

27217773