Vores Ydelser

Rengøring

CityRen lægger vægt på kvalitet, konsekvens og enkelhed i forholdet til vores kunder. Derfor er vores tilbudsform også enkel, overskuelig og veldefineret. Og prisen dækker alle de omkostninger, der er forbundet med arbejdet.

Få et tilbud på erhvervsrengøring fra CityRen. Vi leverer professionel rengøring til virksomheder, koncerner, kæder, offentlige kontorer, skoler og institutioner – daglig rengøring, specialrengøring og hovedrengøring.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller skriv til os.

Kontakt

Vinduespolering

Vi tager os af vinduespolering i beboelsesejendomme, kontorejendomme, forretninger, institutioner og industrivirksomheder. Fra palævinduer til ovenlysvinduer, glasfacader og trappetårne.

Liftarbejde og specialsikret pudsning er et af vores specialer, så er jeres vinduer umulige at nå for almindelige vinduespudsere, så er det os I skal kontakte.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller skriv til os.

Kontakt

Facaderens

CityRen har udviklet en specialteknik til facaderens af bygninger i op til 25 meters højde. Specielt har vi gennem mere end 14 år varetaget facaderens af beboelsesejendomme iklædt malede aluminiumsplader til vores kunders store tilfredshed.

Facaderne bliver nænsomt vasket i miljøvenligt specialsæbe hvis sammensætning er lavet efter mange års erfaring.

Vi vil meget gerne fremvise resultatet på disse ejendomme efter aftale.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller skriv til os.

Kontakt© 2017 | CityRen.dk | Midtjylland | Tlf: 40 41 33 73 | København | Tlf: 27 217 773