Vores Ydelser

Rengøring

CityRen lægger vægt på kvalitet, konsekvens og enkelhed i forholdet til vores kunder. Derfor er vores tilbudsform også enkel, overskuelig og veldefineret. Og prisen dækker alle de omkostninger, der er forbundet med arbejdet.

Få et tilbud på erhvervsrengøring fra CityRen. Vi leverer professionel rengøring til virksomheder, koncerner, kæder, offentlige kontorer, skoler og institutioner – daglig rengøring, specialrengøring og hovedrengøring.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller skriv til os.

Kontakt

27217773


Vinduespolering

Vi tager os af vinduespolering i beboelsesejendomme, kontorejendomme, forretninger, institutioner og industrivirksomheder. Fra palævinduer til ovenlysvinduer, glasfacader og trappetårne.

Liftarbejde og specialsikret pudsning er et af vores specialer, så er jeres vinduer umulige at nå for almindelige vinduespudsere, så er det os I skal kontakte.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller skriv til os.

Kontakt

27217773


Rentvandsanlæg Miljøbevidst og perfekt vinduespolering

Vaskeanlæg giver altid perfekt vinduespudsning, netop fordi det vand der bruges, er behandlet vand. Det behandlede vand, der har en ppm på 0 er helt rent, hvilket betyder, at det er renset for kalk samt andre stoffer, der ellers ville bevirke, at dine vinduer får striber og efterladenskaber. Til sammenligning har drikkevand i Københavns området en ca ppm på 450.

Rent vand kan benyttes til vinduespudsning og dette helt uden sæbe og andre rengøringsmidler. Derudover vaskes rammer og sprosser med i samme ombæring som giver et samlet rent udtryk.

Udover den fantastiske funktion, som gør, at der ikke kommer striber eller rester af sæbe og snavs på dine vinduer, så giver et vaskeanlæg også mulighed for at vaske svært tilgængelige steder. Med vores mobile rentvandsanlæg og lange kulfiberstænger, kan vi vaske dine vinduer, udhæng, facader, solpaneler og lignende. Dette kan vi gøre helt op til 15 meters højde.

Kontakt

27217773
© 2020 | CityRen.dk | København | Tlf: 27 217 773